Információ

Kézműveseknek, árusoknak

Információk kézműveseknek, árusoknak, vendéglátósoknak!

 

KÉZMŰVESEK


A Széna vagy Szalma Fesztivál 2014. évi rendezői felkérték a Hírös Garabó Nonprofit Közhasznú Kft-t a fesztivál kézműves vásárának megszervezésére.

A jelentkezési  határidő: 2014. június 30. hétfő éjfél.

A meghíváskor természetesen mérlegeljük, hogy ne legyen túlkínálat az egyes szakmákban illetve minőségi, megfelelően széles választékot tudjunk nyújtani a látogatóknak. A helyek kijelölése az egyes szakterületek figyelembe vételével a jelentkezés sorrendjében történik, érkezéskor ezt rögtön elfoglalhatják.

Jelentkezési lap letöltése >>

Az idei évben a jelentkezést a  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címen tudjuk fogadni.

Felhívjuk a jelentkezők figyelmét arra, hogy a pénteki napon 14.00 óráig, míg a szombati napon 7.30 óráig állíthatnak sátrat, ezért javasoljuk, aki teheti a torlódás elkerülése végett pénteken érkezzen a helyszínre!

 

VENDÉGLÁTÓSOK
 

Ugyanígy a Széna vagy Szalma Fesztivál szervezői a vendéglátással kapcsolatos teendőket és felelősséget is kiszervezték a Vándorok Társasága Kft.-nek.

Az ezzel kapcsolatos dolgokkal kérjük ne a szervezőséget, hanem a Vándorokat keressék az alábbi elérhetőségen:
Szertel Sándor
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Akár kézműves-árusként akár látogatóként érkezik hozzánk, mindenképpen szeretettel várjuk, hozza párját, családját is, legyen ez a hétvége a közös kikapcsolódásé!