Információ

Térkép, hogyan jutok oda?

Autóval:
Budapestről az M5-ösön visz el az út Kecskemétig. Az autópályáról a harmadik kecskeméti kijárónál kell kijönni és követni kell a Békéscsaba táblát. Ez rávisz a 44-es számú főútra, aminek a 24. kilométer szelvénye környékén le kell kanyarodni jobbra. Ezt tábla is jelzi, a táblán ez olvasható: Lakitelek (Tőserdő).
Innentől figyelni kell a fatáblákra festett Széna vagy Szalma útbaigazítókat! (Egyébként egy bal és egy jobb kanyarra lesz még szükség.)
A fenti térkép alatt található a Google útvonal tervezője, használják bátran!

 

Parkolási lehetőségek:
Az útzárások miatt parkolókat alakítunk ki, melyeket egyértelmű táblákkal jelölünk. A helyet ismerők számára a parkolók listája:
- Tősfürdő előtti parkoló és zöld rész
- A volt minigolfpálya előtti terület
- Az alpári műút és az S kanyar közötti zöld terület

Az egyéb utakon lentebb is el lehet jutni, viszont nem érdemes, mert előbb-utóbb polgárőrök fordítják vissza az autóst, ami szűk helyen való megfordulásokkal és felesleges visszaúttal jár majd.

Vonattal:
Budapest felől Kecskemét, vagy Szolnok felé érdemes elindulni, ezekből a városokból indul direkt vonat Lakitelek felé. A fesztivál területéhez legközelebb eső megálló az Árpádszállási megálló.
Menetrend

Busszal:
Budapestről a Népligetből van közvetlen járat Lakitelekre, a faluból az út a Tőserdőbe kb. 3 km. Budapest-Kecskemét-Lakitelek úton (egy átszállással) könnyebben megközelíthető a település. Bizonyos járatok a Tőserdő fele jönnek, ezért a fesztivál közvetlen közelében lehet leszállni róluk.
Menetrend

Hajóval:
Egyelőre nem lehet eljutni hozzánk.

 

Tőserdő